Spirála

Spirála

Anotace: pořád dokola a není konce..

Satenové mašle se válí pod vrstvou sněhu z peřin.
Tvé srdce se halí do stínu končícího rána.
Až blankyt protká tvé modré z nebe,
karamelovou deziluzi potká nový den.
...
Když jako dýka do srdce tě zabolí ta rána
...
ta pachuť hořkosladkých snů
...
Já zabalím si tě do kašmíru
a v míru s tebou budu věčně
...
žít
Autor Nussichoco, 02.01.2010
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Mbonita, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pochodila jsem si v tom textu
ST

02.01.2010 21:36:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí