Můj Silvestr...

Můj Silvestr...

Anotace: (2.1.2010)... mé prožití Silvestra a Nového roku... (krok za krokem pro Anit) :-D :-D :-D

V náladě více než pochmurné
modlíc se aby byl přítomen
dobrý Přítel
na Silvestra z domu jsem jela
vůbec nikam se mi nechtělo
ale přemluvena jsem byla

nálada však vzrostla rychle
pro začátek tvá letmá *pusa*
pivo, jídlo, fotbálek
fotbálek, pivo, pivo
oheň a nakonec ohňostroj
šampaňské, od všech políbení
asi 30 lidí...

já tam stála a čekala
na Tebe až se odhodláš
*pusa*
...šťastný Nový rok
já v sedmém nebi...

pak nečekaný zvrat
Tvůj bratr přede mě vpad
bůh ví, co na mysli měl
je však jen můj kamarád
on však možná chce něco víc

Přítel, v jehož přítomnost
jsem doufala
včas zakročiti stihl
než slzy se vylily
odtáhl mě pryč
tímto mu nadevše děkuji
že jsem se mu pak vypovídat mohla

pak? už jen pár piv, oheň
výheň,fotbálek

*všichni šli spát*
4 lidi ne - fotbálek

v 5 hodin si 4 lidi šli
hledat spacáky do auta
jen co se však vrátili
spát se jim nechtělo
a tak vzhůru zůstali

na 31,5 hodiny beze spánku
ustálilo se mé skóre
do rána, všech probuzení,
my 4 hráli jsme tichou HRU

pak oběd, rozloučení, bez políbení, cesta domů

čistění steelek
předcházelo dlouho očekávané sprše
pak učení? nebyla síla
16 hodin spánku
krásného snění
o gumových medvídcích
a všech na akci přítomných...

*Děkuji všem za všechno*
Autor B.a.r.b.a.r, 02.01.2010
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: Helena Buchtová, PANGÁSIUS, Isquieasuus, kucky, Anita Buchtová, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Baru jsem s tebou! ;-)

02.01.2010 21:51:00 | Anita Buchtová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí