Co pro vás znamená(m)?

Co pro vás znamená(m)?

Anotace: (2.1.2010) přemýšlení...

Co pro vás znamená postel?
Spánek?
Pro mě je to poslední dobou
jen mučírna,
kde pár hodin sama spím
a zbytek dne se učím...

Co pro vás znamená jídlo?
Nutnost?
Pro mě je to nenahraditelný
zbavovač všeho stresu
a proto nejsem
z těch nejhubenějších...

Co pro vás znamená pití?
Nutnost?
Pro mě je to odreagovávání se
v hospodě s pár přáteli
s pár půllitry piva...

Co pro vás znamená škola?
Vzdělání?
Pro mě je to nutnost,
kterou musím přetrpět
abych se dostala někam,
někam výš...

Co pro vás znamenám?
...
Pro mě jsem jen obyčejný člověk,
který je schopný se vždy zamilovat
do toho nepravého,
člověk,
který většinou kašle na školu,
ale své přátele a rodinu
se snaží nikdy nezanedbávat...

Co pro vás znamená život?
Všechno?
Pro mě je to jen
trocha času pro člověka,
aby si uvědomil,
že žije a že brzy žít nebude...

Co pro vás znamená láska?
Cit?
Pro mě to je nesmírná touha
po někom,
koho nemůžu mít...
*IN LOVE*
Autor B.a.r.b.a.r, 02.01.2010
Přečteno 350x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Helena Buchtová, PANGÁSIUS, Isquieasuus, Zpátky, kucky, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znamenáš pro mě... však víš :-* Rozhodně víc, než jen sestru svého bratra ;-) MTR!

09.01.2010 01:08:00 | Helena Buchtová

diky, ty pro me taky znamenas hodne :-* Shaun the Sheep & Home Alone for ever... ;-)

02.01.2010 21:58:00 | B.a.r.b.a.r

Znamenáš pro mě hodně, a i když vim jak málo volnýho času máš, tak sme si užili skvělý prázdniny;)

02.01.2010 21:56:00 | kucky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí