V zajetí myšlenek

V zajetí myšlenek

Anotace: ...

V zajetí myšlenek
nápadů na kila
kéž bys mi patřila
světla tmou planou
dvě oči zděšené
zůstanou stranou
v nich přání největší
ať už je ráno!

Nebát se smutku
nebát se nemocí
nejde bez emocí
co bude pak?
Půl roku v zármutku
ujíždí vlak
tak snad jen z rozumu
nechám to tak
Autor kofka, 02.01.2010
Přečteno 403x
Tipy 3
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, ziriant
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm

11.01.2010 15:18:00 | drsnosrstej kokršpaněl

V některých chvílích by měl rozum stát hodně dlouhou frontu...

02.01.2010 23:08:00 | labuť

Rozum mám někdy chuť zakázat...

02.01.2010 23:07:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí