Sním

Sním

Anotace: ...

Dneska v noci budu doufat,
že do snů lehce budu vplouvat.

Kdyby některé sny se proměnit ve skutečnost mohly,
Vím, jsou to jen sny, ale s mým životem by leccos zmohly.

Nedbám obav "kdyby kdyby",
v tomto světě nechci chyby.
Tento svět je můj ideál,
můžu tu pořádat třeba bál,
být hrdimou či vládnou jako král.

Poklábosím s mečouny,
se stydlivými korýši,
či jinými mořskými měkkýši.

Také chtěl bych podívat se do vesmíru,
Obejmout kometu, projít černou díru.

A v případě strachu, navštívil bych nebe,
Zašel bych za anděly a tam potkal tebe.

Ach, sny mám rád a snažím se i život,
někdy je plný radostí, štěstí i výhod.

Teďka však sním,
a sny jsou pro mě vším.


napsáno s Lukšíkem
Autor little_angel, 03.01.2010
Přečteno 304x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí