Větrník

Větrník

Anotace: ***

Na hlavě mi vyrostla
listová koruna.

Jsem čistá jako
jarní lístek,
který nerušeně změní
barvu do podzimní
a uklidí se
ke spánku.

Právě rozkvétám,
je zima a vločka za
vločkou se spouští z nebe,
ale já necítím chlad.

Něco uvnitř mě hřeje
a ukazuje cestu.

Možná se má
listová koruna
rozfouká a zmizí,
ale jsem to přeci
já.....vítr.

Jsem všude kolem
..a to mě hladí na duši..
..a to mě chrání..
Autor jerabina, 03.01.2010
Přečteno 207x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, susana načeva, devcatko z jetele, J's ..
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná ...

05.01.2010 13:13:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí