Sta v jedné

Sta v jedné

Anotace: Mých sto tváří.

Daniela, to jsem já,
Danka, mírně zasněná,
Dáda, ráda poradí,
Dana, pro ty v pozadí,
Daniell jak víla jemná,
Evel, dívka víc tajemná,
Danielka má Tě ráda,
Ella nezná kamaráda,
Danina je zlobivá,
Dáňa, vnučka bláznivá,
Danunaa - nejdivočejší,
Danča ta zas nejmilejší.
A ty další? Však je znáte,
jen si tváře nehlídáte...
Autor Evell, 03.01.2010
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí