Denael

Denael

Anotace: ...............

Na neobyčejně obyčejné poušti
mezi pampeliškami ležíš
v šatech duhových
sníš si ve svém světě
plných bublinek
papírových kuliček
ze starých časopisů

slunečnice se nad tebou sklání
o ohnivých hvězdách ti povídají
na pegasu létáš
ve světech bez hranic
nekonečných příběhů
království knih
každá z nich
jinak vonní

každý polibek
z jiného světa
každé koření
z jiného světa

zrovna jsem se začetl
do naší romance
která se jmenuje
štětec pandořiny skříňky
Autor Vlk v rouše, 03.01.2010
Přečteno 264x
Tipy 28
Poslední tipující: Alien.v.v.s., padající do neznáma, Holis, labuť, harmony, Psavec, Bíša, Pevya, Lenie, Sýkorka07, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Paráda, líbí moc.

03.01.2010 23:13:00 | Pevya

super ST.

03.01.2010 22:55:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí