na Zemi

na Zemi

Anotace: Lidé si dokážou být tak odcizení, tak krutí... Proč? Cožpak by nám nebylo dobře, kdybychom byli všichni tolerantní? (vím, je to jen naivní, nesplnitelné přání dalšího idealisty, co s Vámi běhá po světě:)

dál tiš city rozumem
a v duši pěstuj běsy,
sám ses zde narodil
a sám putoval kdesi
co nazývali svět,
však jen iluzí bylo:
že dva a dva je pět,
když ne? jen mřít ti zbylo.

zas sám putuješ dál,
jsi černá ovce stáda,
všech bílých ses vždy bál,
z nich cítit byla zrada.
když chtěl jsi jít vpřed,
tak tě hnali zpátky,
jsi mimo dav = jsi vřed,
a tvůj osud je vratký.

tak co je to za svět,
který nenávidí,
kde soucit hnije v stoce
a chlad sálá z těl lidí?
Autor Patěnka, 03.01.2010
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, Fenceless
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí