IRBIS

IRBIS

Anotace: *********************************************************

Víš, teď si zase lítám
Na zemi s milionem oblaků
A hýřím všemi barvami duhy
Kterou se na mě usmíváš
.
.
.
Víš, zamotám se ti do vzdechů
A zaduju uprostřed pouští
Se zrnky písčitých kontur
V každičkém záhybu tvého milování
.
.
.
Víš, i s polámanou tváři
- V zrcadle /co jsi mi potaji slepil/ -
Uvidím tvou něhu – na malý okamžik,
Než zase zasteskne se mi po vzpomínkách
. . .
A vím, že jednou posbírám si tě
v jedné z věčností
/které žijí vedle mě/
A tvými pihami zaplním tesklivá místa
naříkající noci
A potom jen tak
zavřu oči panence z porcelánu
a začnu tančit
pro svoji svobodu
a duhu
na tvých
rtech
Autor Nausika, 03.01.2010
Přečteno 330x
Tipy 20
Poslední tipující: J's .., Metcheque, Ahimsa, susana načeva, Heda, Bíša, PANGÁSIUS, Lenie, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

(=3

23.02.2010 22:30:00 | Metcheque

:-)

05.01.2010 13:17:00 | Ahimsa

hm...

04.01.2010 12:18:00 | PANGÁSIUS

moc pěkně napsáno ST.

03.01.2010 22:53:00 | Acham

nádherně sametová..

03.01.2010 20:53:00 | Lenie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí