Čarování

Čarování

Anotace: dětské čarování

Abraka dabraka,
už jsou tu koně.
Abraka dabraka,
je tu i slůně.

Koně i slůně,
možná i víc,
tak už si s námi,
pojď zacvičit.
Autor Zaša, 03.01.2010
Přečteno 451x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí