Vlčí mák

Vlčí mák

Anotace: vlčí mák

na dně černého jezera
kde červi těží vodu
tam bystřiny posety mákem
zahalená puška a plnej měšec
zeju tam kde prázdný schránky
a poštáci co noviny nosí
lidem co umřeli a
potichu čtou si
válka krčí jako kdysi
když rostl vlčí mák
co na hrobech se třpytí, jako vlasy
když svítá den, když rostl vlčí mák
Autor humus, 03.01.2010
Přečteno 334x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí