Smutek

Smutek

Anotace: Každý to známe

Každý večer je tu se mnou
tichý,velký tvář má černou
jméno jeho Smutek je
stoji v prostřed pokoje

stojí stojí tiše kouká
do tmy tihý rytmus brouká
melodická tónina
za hodinou hodina

tiše sedím do tmy zírám
z tváře hořké slzy stírám
sme tu zase sami dva
přítel Smutek a já.
Autor GeD, 03.01.2010
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásne ... (:

27.04.2010 14:20:00 | Issy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí