Noční klid

Noční klid

Anotace: Lehnout si do tepla na postel, zhasnout...

Lehnout si do tepla na postel,
zhasnout,
Myslet na něco temného, třeba na kostel.
A žasnout.

Zapálit svíčku, jednu nebo víc.
Připálit si cigaretu o plamen.
Myšlenky nechat tíct,
jako smyslů zbaven.

Co to je za pocit?
Všechno jen dobré už je?
Že by optimista procit?
Ať si to po svém každý užije...
Autor Jeronym., 04.01.2010
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Iwushak..., Bíša, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí