Všechny krásy dospívání

Všechny krásy dospívání

Anotace: ...a nejen s tématem o lásce, ale i o životu, o té kurv.

Spatřit všechny krásy dospívání, všechny krásy života,
při očích zavřených za nepropustnou tmou,
jak paže objímající tělo osamocené,
při cestách do snů, při cestách do snů.

Marně, skutečně už napořád marně,
v květech růží hledajíc tajemství,
co do nebes odnesla poslední z hvězd,
při poledních, večerních hodinách.

Spatřit všechny krásy mládí, za malý polibek,
za múzu co zavřená navždy měla být,
při okovech posvátných z pekel seslaných,
já tolikrát marně, marně nacházel klíč.

V zámek pak jen nasadit, otočit a vstoupit,
do věků pak rozežírán faraónovou kletbou,
co zuby nehty drží se pevně než pevněji,
a tak já marně, marně se pokoušel zemřít
Autor Láďa, 04.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, ziriant, Květka Š., Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí