Sesbírané prádlo ( rouhačská )

Sesbírané prádlo ( rouhačská )

Anotace: E

ruce ti voněj vlhkým prádlem
a vlasy ti padaj na mé čelo
ten kousek ke tvým rtům
násobí mou žízeň
cítím tvou tíhu v bocích
osedlaný
neposlušně třu se mezi
tvými stehny
prsy ti voní mokrým prádlem
mýdlem deštěm větrem
a já vězeň touhy přemožený
v tvém pranýři
v tvých dlaních sevřený
překládám tvé jméno do starých jazyků
klín ti voní mokrým prádlem
když nade mnou stavíš svou katedrálu
tisíce zpěvů
zní nejstarší bohoslužbou
Autor kulishak, 04.01.2010
Přečteno 308x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, Churry, Zefi, hašlerka, Mbonita, Bíša, Psavec, Noc17, ziriant, labuť, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná rouhačská,ale stojí za to!St

04.01.2010 22:43:00 | Zefi

Bezvadná.

04.01.2010 16:19:00 | Psavec

Paráda ...jsi ve formě :)

04.01.2010 14:46:00 | Noc17

zajímavé ST.

04.01.2010 14:21:00 | Acham

Panečku, a je to představivost a nebo realita... :o)

04.01.2010 14:02:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí