...Ted´...

...Ted´...

Anotace: ...Ted´...

...Ted´...

Kyvadlu času...odvrat´sled
Mlád jest...kdo nepláče...
pro den ten poslední...
však Ted´žije ho

Vždyt´víš...
že zítřka není
Jen Dnes je Ted´
Nech se tiše jít...
tím zázrakem...
jež Dnes se sluje

Zítřkem zvi pak život příští
Však dokud Dnešek spí...
a dýchá Ničím...
zítřek neuspíšíš

Jitro zítřka...
včas ti pokyne
Však věz...
jen ten kdo nespí...
Jitro vítá!
Autor wsax7, 03.12.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no mě příjde taková chaotická a moc jí nerozumím... moc dík za komentáře...

03.12.2005 20:06:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí