Přítomnost

Přítomnost

Anotace: tohle není osobní XD mám v tom bordel je to variace na variaci na další variaci XDXDXD pomoc

znovu tady
němá výčitka..
zlomí ti vaz
mrcha

rozsápe ti..
klouby ze zěleza
a nebudeš žebrat
opravdu se neotočíš..
a...

obejmi ji
pevně
je lístek vesmíru
je křehká
a nudná
jak počítačové vlny
ale pálí jako peklo

SESTRA..

prázdná pokladnice
a zapomněli otevřít..
klíčkem..

rozlámaná a tlukoucí
a trhá jí maso na molekuly
ale, ale...
neprokoukli sebe
nemilují zrcadla
neutíkají před nimi

hledajíc teplé
místečko
tu krvavou zohyzdněnou
jámu..

ano, roky..

se ti podepsaly
na tváři..

sestro.
Autor DIDADA, 04.01.2010
Přečteno 298x
Tipy 7
Poslední tipující: Aurelius, Manstein, 6thSun, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí