"Arsenááál"

"Arsenááál"

Anotace: ...

Hlásek v hlavě chorál zní mi,
před zápasy nedělními.
Oblečem se do úboru
s první hvězdou na obzoru.
Jak pak nebe z červená, ... Zobrazit více
zápas v TiVi začíná.
V půlce cesty na radnici,
nervy už jak v porodnici.
Wengerova taktika??
Žádná těžká matika!
Jednoduchá rovnice,
na Fabregase kolmice.
Jen se lehce nervuje,
jestli balon zpracuje.
Cesc však přece neváhá,
Manchester už prohrává.
Kdo teď pláče nemám páru,
my fandíme Arsenálu.
Autor Boshi, 04.01.2010
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí