23:59 a dál ( silvestr)

23:59 a dál ( silvestr)

Anotace: E

venku už začal hon na noc
letos zas o trochu dřív
pootevřeným oknem táhne
zima za ruku pach mrtvejch rachejtlí
vystrašená tma
krčí se pod postelí
jako naše kočky
(vím,že tam jsou)

tři
dva
jedna
...
nejsme tu sami
...
opilé rty čtou
udejchaný básně
z tvýho těla

a já trhám ze starejch novin slova
nechávám je padat jak čerstvej sníh
od ňader po nahém břiše a zpátky
lepím tvé verše

pšššt...
Autor kulishak, 04.01.2010
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Jiří I.Zahradník, Churry, Noc17, susana načeva, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tri
dva
jeden
u mňa január
u teba leden
trávili sme tajne spolu

mali sme však veľkú smolu
ty si bol jeden
a my dve
tri
viac ?

03.02.2010 01:48:00 | zlomeny srdce


tři
dva
jedna
...
nejsme tu sami
...
opilé rty čtou
udejchaný básně
z tvýho těla

Paráda,úžas,moc líbí ST :-)

05.01.2010 14:51:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí