Víra je kámen

Víra je kámen

Anotace: Naše vlastní víra v nás určuje směr naší cesty životem...

Víra je kámen,
na který položíš své srdce,
pomalu čekáš, zda ho rozdrtí,
zašeptej amen,
bij se s mečem v ruce,
do doby než se supi rozletí.

Kéž nad Tvým tělem
rozplynou se mraky
a slunce vyjde nohou z temnoty,
a kéž Tvým chlebem
je láska, solí taky
všude, kde půjdeš, uber z foroty.

Je tisíc cest,
volba pouze jedna,
tak si to přeber, věčný poutníku,
dotknout se hvězd
a odrazit se od dna,
smět doputovat k svému rovníku…
Autor Akrij8, 04.01.2010
Přečteno 535x
Tipy 24
Poslední tipující: Radhuza, RyxiraAmyGinger, kudlankaW, zdenka, Morgenstern, Písnička..., Ariella13, ilona, susana načeva, harmony, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poutavy tok slov :-)

05.07.2014 23:17:53 | kudlankaW

ST,krása...

05.01.2010 09:39:00 | Květka Š.

Přidávám se, má v sobě nádech odhodlanosti a jemné podání, ST!

05.01.2010 07:13:00 | labuť

Nádhera, za mě jednoznačně ST!

04.01.2010 23:26:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí