Úsměv

Úsměv

Anotace: ...

.....
sluchátko je tiše

a ty závidíš
to klišé

.....

pozvolna hledáš
tu tvář

co se nebojí
pojmenovat tu zář

.....

dvě tváře
co hledají
to nevinný

tak zabal se do
peřiny

.....

do rána piš
a šeptej
že
není komu

.....

křič ať není
slyšet ticho
co ti
nepřísluší

.....

rozeznívám ozvěnu
tiše zní
tam
v podzámčí

pohladím květinu
oněmí

když se
roztančí

.....
v palčivosti
vět

.....

co po ní zůstane

strom
bez větví

a teď šeptáš
" pláč"

není zač

.....

nešetři slovy
napiš pár frází

o tom
že přijdou
koledníci

jen řekneš
jak jsou
drzí

.....

a beze jména oslov

najdu ten
ostrov

kde budeš
omámen

.....

už zazvoň nad
námi všemi

že křižovatky
jsou
překříženy

.....

prstokladem
svatozáře
co zázraky nedokáže

.....

úsměvem
duše

opomíjeným
Autor zelená víla, 05.01.2010
Přečteno 327x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Oťas, P.P.S., Labanda, Holis, Tanzania, jedam, nejsembásník, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST úžasné spojení

"do rána piš
a šeptej
že
není komu"

08.01.2010 04:02:00 | Labanda

je skvělá - a ty taky ;-)

06.01.2010 15:23:00 | nejsembásník

Nevím proč, ale pro Tvoje básně mám čím dál větší slabost. Líbí se mi.

05.01.2010 12:38:00 | kroužek

Nádherně jsem se pousmála:-)Děkuji,Zuzana

05.01.2010 00:55:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí