jen s bolestí člověk je živ

jen s bolestí člověk je živ

Anotace: odpoved na otazku

bez citu člověk není silný,
ten co nezná strach, není hrdina
jak není milovník, co nezná lasku
chceme trpět, i když podvědomě
stojím nahá na stole
štětec nasáklý barvou klouže po těle
nedotkneš se
ubližujeme si navzájem
chceš abych tě bolela
podveď své srdce
namluv mu, ze nejsi hrdina,
svíjíš se na zemi
bolest omračuje každý kousek tvého těla
já s pohrdavým smíchem překročím tvou kostru
chceš natáhnout ruku, vidím, potřebuješ pomoc
nechci, nikdy nenatáhnu ruku tobě naproti
nejsem silná
vezmeš mě s sebou a to ja nedovolím
nejsem motýl, jen housenka
miloval bys housenku, když poznal jsi motýla?
to je odpoveď na prosbu v tvých očích!
Autor GloriaXY, 05.01.2010
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Sýkorka07, PANGÁSIUS, harmony, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..líbí

07.01.2010 15:19:00 | PANGÁSIUS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí