Vášeň

Vášeň

Anotace: ...a nejen k životu...spíše k ženě

Z pod roztrhnuté košilky,
ramínko tvého těla,
jen po očku dívá se na svět,
láká k pohlazení, ke hříchu.

Několik málo černých krajek,
na hebké kůži hřeje,
poodhrnout tím závoj,
závoj tvého tajemství.

Dvě duhově hnědé oči,
s jazykem na rtech si hrají,
laškují s bělostnými zuby,
dávají v šanci své tajné touhy.

Z pod roztrhnuté košilky,
přesně tam, pod ňadry,
tvé srdce z těla do světa se dere,
k princi, k polibku tvých snů.
Autor Láďa, 05.01.2010
Přečteno 259x
Tipy 8
Poslední tipující: Pevya, Bíša, harmony, Květka Š., ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí