Konečně volná

Konečně volná

Anotace: Uff, moje třetí báseň. Snad se bude líbit, i když je lehce depresivní :).

Krásná vražedkyně
srdce mužů získá si.
Vypadá tak nevinně,
ale nemá kouska cti.

Každým dalším krokem
se blíží ke své oběti
Ten, jenž je jejím sokem
pozná pouta bolesti.

V očích výraz znechucení,
možná sama nad sebou,
boj je její představení
a diváci vždy zemřou.

Hnědé vlasy krví slepené
na tváři krutý smích.
Životem se sama žene
topící se ve svých lstích.

Kdo tu dívku vysvobodí?
Kdo tu dívku usmrtí?
Sama se stane smrti chotí
a hedvábným šátkem se uškrtí.

Duše od těla se odthne,
konečně je volná jako pták.
Její tělo, potěšení nádherné
teď studené je naomak.
Autor Kimiko, 05.01.2010
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: Alien.v.v.s., 4LJFilip, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí. :) ještě že tě to začlo bavit :) Ali ST

20.01.2010 18:57:00 | Alien.v.v.s.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí