Láska ze starých kronik I.

Láska ze starých kronik I.

Anotace: Inspirace archeologickými vykopávkami a kronikami.

V tiché studovně
ve starých knihách
hledám minulost
napsanou moudrými muži

co je pravda
kde jsou mýty
hledám v lesích
odkrývám poklady

koho jen zakleli?
do kamene, který stojí
uprostřed pole

co jen se ukrývá
v tom podzemí?

kde je zmizelý mlýn?
propadl se snad do země?

nacházím v řece
minci s motivem
českého lva

začínám si vzpomínat
všechno do sebe zapadá
svůj minulý život
má tvář

legendu o lásce
Autor Vlk v rouše, 05.01.2010
Přečteno 252x
Tipy 24
Poslední tipující: padající do neznáma, Lenullinka, Holis, Severka, Laivindia, Psavec, Bíša, hašlerka, CORONATION, harmony, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí