Rýmovačky

Rýmovačky

Anotace: se někdy namane...

Rýmovačky

Nesmíš chodit bosa,
Nebo tě píchne vosa.
Blecha prohání osla,
Trávu poseká kosa !

Celý den mi haraší
Za tou naší garáží.
Je tam venku zima,
Čípak je to vina ?

Vzpomínáme po drátě
Naše drahé .
Ani si nepíšem,
Vše je drahé….

Čim, čim, čim
Se Pepíček provinil ?
Neposlechl maminku,
A pil ! A pil ! A pil !

Kousla blecha slona
To by nebyla ona !
Slon to necítí,
Nadělal si do řiti…

Koněpruské jeskyně
Navštívily děti
Z výletu vrátily se
Pěkně sjetý….

To je rýmovačka,
Složila jí naše Kačka
Když jí hubovala
Spolužačka…

Mám tu zůstat, nebo jít?
Chci se zeptat.
Raději odejít ,
a nic se neptat.
Autor v.hercik, 05.01.2010
Přečteno 460x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., harmony
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí