Poselství duše

Poselství duše

Anotace: Jemně surrealistický výplod z mé hlavy...slova šla rovnou na papír. Piště nějaké reakce prosím

Koupím ti obojek, kterým tě spoutám.
Natáhnu ti pytel přes hlavu a budu se blaženě usmívat
nad mým úmyslem
učinit z tebe to co už dávno jsi
jen se bojíš si to přiznat
jelikož je tvá duše tak černá,
že v ní ztrácíš to, co je na světě důležité...
Ztrácíš touhu žít, ptotože tušíš,
že něco tak zkaženého a prostého si nezaslouží
ochutnat života bez utrpení a bolesti...
Autor šoufek, 05.01.2010
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: PANGÁSIUS, susana načeva, CORONATION
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Extrémní...

03.05.2019 23:58:44 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí