Dokonalá

Dokonalá

Anotace: ...

Kdybych byla vodou, lesní tůní,
chtěla bych být tak průzračnou a čistou,
abys ji mohl pít z dlaní
a dívat se až na dno.

Kdybych byla stromem,
toužila bych dávat Ti v horkém letním odpoledni
ten nejlepší stín
a vždy bych Tě chtěla skrýt před deštěm.

Kdybych byla solí,
doufala bych, že budu tou nejlepší
a Ty bys mnou solil každé jídlo,
které by to jen lehoulince potřebovalo.

Přála bych si být vzduchem.
Abys mě musel vdechovat.
Abys mě potřeboval k životu!

Kdybych byla přáním,
chtěla bych být tím Tvým.

Kdybych mohla, byla bych dokonalá
(přeji si být dokonalá)
pro Tebe
Autor Sukuba, 05.01.2010
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí