Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ...

Byla to krása, nic víc a nic dál,
byla to hra, ve které ty si poprvé tu hrál.
Ptal ses co s tím teď dělat máš?
Ale já nevím, neslyším na co se mě ptáš.
Začalo to nevinně aniž by si toho někdo všim,
já to však chtěla, a tys to taky chtěl – já vím.
Dlouho až do noci koukali jsme jak,
padají hvězdy a za námi v dálce hučí vlak.
Polibky štěstí prolínali jsme si slzami,
v potoce ryby a modrý nebe nad námi.
K čemu a za co tenhle lístek my dva dostali,
když naši výhru jsme společně promilovali.
Země je velká a ty na ni jedeš pryč
a já ti mávám a nechávám si zmizet chtíč.
Končí ta "láska" do sazky vsazená,
začalo pršet a mně se třepou kolena.
Mávám ti z dálky a nevidím už tvoji tvář,
zapomeň na to, zapomeň že mě taky znáš.
Loučím se s tebou ač vidím jenom sůl,
ujíždí kousek srdce a života je jenom půl...
Autor Damína, 05.01.2010
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Patrik Mališ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí