To takhle...

To takhle...

Anotace: ...žít v radostné euforii bez všelijakých nástrah (třeba)

To takhle žít v odpuštění
i věčném poznání.

To takhle žít v upřímné lásce
a bez váhání
vrhnout se po hlavě
někam do žáru milování.

To takhle nebát se osudu
nezažít nutkání skočit
v občasném bludném kruhu.

To takhle nikdy neodbočit
a zůstat na cestě bez hrbolů.

To takhle připravit se
na všechna pro a proti
a umět rozhodnout se
před vrátky tajemnými.

To takhle být šťastni
vždy a všude,
užívat si opojně slastí
života plnými doušky.

Jak vlastně dopadneme
u konečné zkoušky?

/Nevědomost byla, je a bude/
Autor sinoraLee, 05.01.2010
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Lili Holiday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí