Jsi ...

Jsi ...

Anotace: každému nemůže být asi přáno...

Jsi prachem v mých očích, jsi sůl co pláči,
jsi nůž co mě bodá a déšť co mě smáčí.
Jsi jako cigareta a muž co se svléká,
jsi jako prasklé struny, jsi králem bez koruny.

Jsi štěstí, co mi není dáno,
jsi ráno, co mám zakázáno.

Jsi vyhaslé slunce, jsi díra v mé duši,
jsi pavouk v mé síti a srdce co buší.
Jsi jako den co se krátí a čas co se vrátí,
Jsi černý anděl, co oněměl.

Jsi štěstí, co mi není dáno,
jsi ráno, co mám zakázáno.

Jsi sněhem v mých očích, jsi prasklým ledem,
jsi zlomenou kytkou, jsi slaďoučkým medem.
Jsi světlo co září, jsi mládí i stáří,
jsi v zrcadle odrazem, jsi štětcem i obrazem.

Jsi štěstí, co mi není dáno.
Jsi ráno, co mám zakázáno.
Prostě mi s tebou není přáno…
Autor Damína, 05.01.2010
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Patrik Mališ, Alexej, Psavec, harmony, TetaKazi, Kapka, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké, oslovilo... ST!

05.01.2010 22:21:00 | Kapka

Smutný, ale nádherně napsaný!

05.01.2010 21:57:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí