Bar po levý straně

Bar po levý straně

Anotace: chcát se musí i dvakrát

sedim na baru po levý straně
sedim s pivem a popíjim
a jak tak sedim
na baru po levý straně
přemejšlim že vychcat bych se moh
mě je tak dobře
na baru po levý straně
u topení a se svym pivem

sedim na baru po levý straně
a lidi do hospody choděj
jednu skleknu do sebe klopěj
a já sedim na baru po levý straně
sedim s pivem a popíjim
ten chtíč mě nepřešel
vychcat se chuť mám
sedim se svym pivem
a popíjim

cestou domů jsem šel
po cestě zasněžený
a když už nesedim
na baru po levý straně
se svym pivem
to mi bere příležitost
vychcat jsem se mohl
v hospodě
a co víc já musel
ten chtíč mě zas ovládl
a já vychcal litry
vychcal jsem tvary
do sněhu na cestě
Autor humus, 05.01.2010
Přečteno 221x
Tipy 4
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí