Noční pták

Noční pták

Anotace: ***

Oživl noční pták,
už znovu svými křídly
zakrývá monitor sněhově bílý,
a protože je moderní,
nemusí křečovitě držet pero
a škrábat do peřinky,
stačí mu dlouhých deset prstů,
kde zachytí svůj pohled na svět,
úkol do angličtiny a seminárku,
co čeká na z ústavovic tetičky
vod Havránků a vod Kudlánků.

Snad budou letos hodné
a nebudou mne trápit
jako ty sudičky,
co last semestr
chtěly mě smočit
ve vlastní šťávě.

Ať žijí noční ptáci,
holubičky i rychlí dravci.

Ať prostě žije zkouškové,
kde kvete kvítí rumové!
Autor jerabina, 06.01.2010
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Oťas, devcatko z jetele
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

AŤ žije múza, co pije rum, jazýček nesmočí a v noci je čilá, aŤ žije zkouškové, rozpustilá je škola, aŤ učení je jako sport, stále vpřed tě žene jako lavina. Vivat , vivat, vivat.

06.01.2010 22:53:00 | devcatko z jetele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí