Chybíš mi mami

Chybíš mi mami

Anotace: "K"

Někdy, když si chladná,
říkám si ..
proč omluvou,
lhát si do kapsy .. - mám.

Nevím,
proč táhnout tu lež dál,
když duševně- celá postrádám ..
tebe - mami.

Kdybys tak věděla,
jak nešťastnou stávám se,
když dychtivě toužím po hlase,
Tvém ..

A ty zavěsíš ..

A ty víš, že slova mě zraňují,
ostny - co dobře se nehojí..
A ty přesto - útočíš ..

Však.. tě ráda mám - snad to víš.
Chybíš mi .. mami
Autor Analisieren, 06.01.2010
Přečteno 670x
Tipy 24
Poslední tipující: Sana.sorrow, andrusineck, rozkap, Pythonissa__, melebele, Sýkorka07, Bíša, Holis, Jiparo, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bolístková.

06.01.2010 23:07:00 | Psavec

Nevěřila jsem, že bolest může být krásná..ale tvá básnička je toho důkazem

06.01.2010 00:59:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí