asi se bojíš

asi se bojíš

Anotace: asi se bojíš...a ja nevim čeho :)..

Sbírka: Naděje

Proklínám pavučinky osudu
co se mi na paty lepí
vím, že jiná už nebudu
i tobě je to jasné
přesto (nebo možná právě proto?)
bloudíme pořád
v kruhu
a hrajeme hry na co kdyby...

Připadá mi, že náš čas
už vypršel
a že nemáme páku
jak ho vrátit zpátky..víš..
ale je celkem smutné
že neustoupíš
ani o krok
asi se bojíš
že podlehneš...
Autor TedelyBear, 06.01.2010
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí