Černá konečná

Černá konečná

Anotace: "K"

Myšlenkou - stáváš se silnější,
při každém pohybu či mrknutí oka.
Ty - dělajíc životu soka,
černé konečno.

Toužím po tobě - měla bych se bát,
když myšlenku ve víru přetvářím,
když cílově k tobě namířím,
a přeju si tě.

Jsem .. odbavená v zastávce konečná,
odevzdala jsem vše, tak nač čekání,
každodenní, odporné vstávání ..

Se zklamáním v očích posílám slzu,
ne, já už nemůžu - a přesto musím ..
Dobře .. tak to sama zkusím ..
Autor Analisieren, 06.01.2010
Přečteno 288x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip.

09.01.2010 15:58:00 | Bíša

Vstávání je odporné, ale po studené sprše a dobré kávě zdá se být život přijatelný. A může být i radostný. To ti přeju.
ST!

07.01.2010 23:17:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí