Papírová hyena

Papírová hyena

Z černého listu papíru,
vytvořím si obraz mé duše.
Papírovou hyenu!

Vzdám hold citovému upíru,
který se řechtá mé duševní poruše.
Snad nikdy nezapomenu!

Papírová hyena - citový upír,
se mi chechtá přímo do ksichtu s úšklebkem.
Krví podepíšu zažloutlý papír,
poslední kapka spočine na čele hebkém.
Autor Satha, 06.01.2010
Přečteno 486x
Tipy 3
Poslední tipující: E., Petbab, Fighting Dreamer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí