Kyborg

Kyborg

Anotace: ................

Obrněná žena
robot bez svědomí
přízrak z budoucnosti
punkerka, která se ztrácí v anarchii
rebelka z elektrické věže
dívka s laskavým srdcem
hledající lásku

roboti zemi řídí
nastává éra
nové rasy
kyborgů

předpověď věštkyně
z Karpatských hor

smrt lidské rase!

podej se do mé moci
toužím tě uchopit
ve světě moderních technologií
láká mě kyborg
není jako ostatní
v lásku věří

v binární soustavě
chemických tabulek
chtěla bych
vypočítat naší lásku
na základě vzorců

plameny k nebi stoupají
brutalita dosahuje vrcholu
dračí démon nad námi léta

náhle
zastavený čas….

spolu letíme
v jedné kouli
z bublifuku

na zničené zemi
mezi troskami civilizace
dvě buňky se spojily….
Autor Vlk v rouše, 06.01.2010
Přečteno 440x
Tipy 17
Poslední tipující: Ante portam inferam, padající do neznáma, Bíša, Denael, Psavec, Laivindia, hašlerka, Kubino 2, Kristine Clary-Aldringen, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá báseň.

06.01.2010 23:26:00 | Psavec

má to též výhodu-
šupky do obchodu
s elektronikou
kyborga pro lásku
zroběj na zakázku-
HURÁ

06.01.2010 18:49:00 | pamp_elka

dobře napsané,ST.

06.01.2010 16:50:00 | Acham

To zní zajímavě... :o)

06.01.2010 14:04:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí