A nesmím nic.

A nesmím nic.

Anotace: pizzerie, večerní telč, doma... na etapy.

Prý dneska nesmím usnout.

A nesmím nic;
na těchto pláních bez hranic
vykročíš... zhyneš v jámě lvové.
Nezachrání tě ani anděl.

...aniž vztáhneš ruku na bližního svého.

Venku už je tma.
Mráz kreslí na skla
nepochopitelný síťky záclon:
kapradí a květy a hvězdy a-

Prý že přemýšlíš právě o nich,
o záclonách,
o vánočních stromcích.
Oči se ti lesknou,
víš, v týhle tmě vypadají větší.

Chtěl bych vědět, na co myslíš.
Autor Bůchví..., 06.01.2010
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: dream in emptiness, Churry, dablik007, nedám si. díky, malá čarodejnice wiggová netopýrková, B.a.r.b.a.r
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí