Hovno na botě

Hovno na botě

Anotace: jednou jsem takhle šel z hospody...

sešel jsem z cesty
rozmáz jsem hovno
zůstalo na botě
pevně se chytlo

co nadělám
nenadělám
naděláno
na botě mám

držím se za nos
nedýchám
v mém bytě přepychovém
silně to zapáchá...

hovno mé
voňavé
boto má
špinavá

ráno krušné
krušnější
hlava se mi zatočí
chlast slast!

necítím nedýchám
nevím proč
asi to hovno
pomalu usychá

kráčím si ulicí
s milovanou botou
lidé se mi smějí
na botě mám hovno
Autor humus, 07.01.2010
Přečteno 300x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

řežu se smíchy - dobrá*

17.01.2010 15:56:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí