Zítřky budou lepší...?

Zítřky budou lepší...?

Anotace: Kdo ví co bude...

Sbírka: Naděje

Zažehl jsi ve mě
plamínek naděje
že ještě všechno
není ztracené
že možná ještě
můžu doufat
a čekat
že zítřky
budou lepší
...
Věděl jsi tenkrát
že už nevěřím na osud
že všechno co děláme
je v našich rukách
že naděje
je to jediné co náme
a že nám vlastně zbývá
jenom doufat
že zítra už to bude lepší
...
Autor TedelyBear, 07.01.2010
Přečteno 294x
Tipy 3
Poslední tipující: Zefi, Květka Š., malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí