Na ostrůvku

Na ostrůvku

Anotace: Nikde nikdo

Na pustém ostrově
radosti plno
co přineseš nového
mi další vlno.

Kolik jich ještě
dotkne se břehu
než mi cos připluje
budu ve střehu.

Povídat s vodou
nudné být může
ze stanu smějí se
tulení kůže.

Za větru zpívají
díry ve skále
na pustém ostrově
dobře je stále.

Už nechci záchranu
v podobě lodí
soužití s lidmi
mé duši škodí.


Ztemnělé večery
nad ohněm tavím
svou milou v dáli
naposled zdravím.
Autor Čoki, 07.01.2010
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a prstem do písku
něco si piš
hlas mořské panny
pak uslyšíš

07.01.2010 19:23:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí