Po flámu

Po flámu

Anotace: brzy z rána

Pod bílou čepicí
klidné je ráno
vyspávat opici
bude mi přáno.

Přehnal jsem večer
oslavy krále
nohy jak kačer
nemohl jsem dále.

Jediné štěstí
já došel dom
už by šly zvěsti
praštil jej strom.

Ne já se nedám
život je hezký
dušičku nedám
byť lítaj blesky.

Z kuchyně milá
příjemně volá?
však řve jako pila
co jsem za vola.
Autor Čoki, 07.01.2010
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., labuť, susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo,po flámu
to tak chodí...

07.01.2010 19:25:00 | Květka Š.

Pod bílou čepicí
klidné je ráno
vyspávat opici
bude mi přáno.
ST :-)

07.01.2010 18:20:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí