Slzy

Slzy

Anotace: Krvavé stružky řinou se po tvářích, slané slzy derou se z očí tvých.

Solné stružky
po tvářích
cestu si hledají.
Mokré proužky
po lících
stékají pomali.

Ty slané říčky beznaděje,
ty mokré známky emocí,
ty teplé vody lidské duše,
ty třpytné proužky radostí...

Slané kapky lítosti
mokré stopy veselí
slzičky štěstí
i slzy smutku se kutálí
po tváři té, již jsi miloval.

Slané říčky beznaděje,
mokré známky emocí,
teplé vody lidské duše,
třpytné proužky radostí.
Autor mistake, 04.12.2005
Přečteno 293x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná,moc.

04.12.2005 10:31:00 | christine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí