Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Tak jsem si skoro myslel...

Ze snů jsi se vynořila
život štěstím naplnila
představami o Tvé kráse
posedlý jsem Tebou, zdá se.

Bdím a hledám, kudy chodím
jen omyly potkávám
stále Tě mám před očima
tak, jakou Tě ze snů znám.

Najdu Tě a zase ztratím
stále mi jen unikáš
jako písek mezi prsty
mé naděje pohřbíváš.

Chybí mi Tvé něžné ruce
vůně vlasů
krása duše, plné jasu.
Autor duska.pampeliska, 07.01.2010
Přečteno 299x
Tipy 5
Poslední tipující: Pauli, Giginka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Určitě se Ti ty sny splní! =)

07.01.2010 18:59:00 | Giginka

Určitě přijde a nejen ve snech...

07.01.2010 18:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí