Peníze

Peníze

Anotace: Za peníze maš v tomhle světě všechno. Lásku klamnou, duši zrádnou, srdce bez bolestí, pocit bezpečí...

Cigarety bez filtrů,
láhev levného sektu,
obchodníci s bílým masem
lidé chodící s černým bičem.

Dívky s rudými rty
a s černými linkami.
Ženy s hlubokými výstřihy
a smyslnými pohledy.

Chlapci s pudy otců
a neukojitelným chtíčem.
Muži s touhou kluků
a s děsivým paklíčem.

Paklíčem,
jenž otevírá všechny dveře.
Jenž pomáhá jim získat moc
a dává volnost lásce na jednu noc.

Cigarety bez filtrů
a s černými linkami.
Muži s touhou kluků
ve světě ovládaném penězi.
Autor mistake, 04.12.2005
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí