Úplně umělá

Úplně umělá

Anotace: ...

Jakostní polibek,
garance spokojenosti.

Horký dech na oholené tváři,
měkce sklouzne a vaří se krev.
Díky krejčí, díky návrháři,
chudobný balíku, to zdát si nech!

Exkluzivní doprovod,
závist ostatních zaručena.

Kadeře umně sčesány do čela,
luxusní tváře v luxusním sále.
Dvacet let byť by socka dřela,
může se na nás dívat jen z dále.

Umělé prožitky,
pro umělé lidi.

Přijímáme pouze Euro v kravatě.
Svědomí a lidskost zanechte v šatně.
Dbejte prosím ohledu na lepší společnost.
Autor Demedalex, 07.01.2010
Přečteno 258x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Zefi, Maro Deives, Severka, Giginka, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí