Strach z minulosti

Strach z minulosti

Anotace: .

ohryzávám svůj mor ze spánku
prožívám bisexuální napuštění parafínem
odejdi šedivý úsměve vánočního štěstí
nárazy o skálu probudily černou předtuchu

zahalena ve stínu zla kráčela do tmavého domu
kříže a samota doprovázeli její strach o budoucnost
pohled do předu se vznášel nad mým obzorem
a já věděl že vánek opět rozvíří prach
Autor Lipschowski, 08.01.2010
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí