Život s časem

Život s časem

Anotace: :-)))

!!!!!Život běží vedle času a čas běží s životem!!!!

A život s časem běží trasu,
stísněn krátkým žitím v něm,
málo času, vidět krásu co čas za čas vytvoří.
Časně život s časem skončí,
častěji se s námy loučí,
v průvodu hořících loučí - ptáme se kdy a jak to skončí?

Časem žijem a žijem s časem,
kterej blbec ten čas našel?
Možná si čas našel nás,
tikáním se posmíváš,
že nám život ubíráš.
Snad i čekat nemělo by se, aby z času ušetřilo se!!!

Bez času by z života moc časů nebylo,
budoucnost s minulostí by se pořád točilo.
Čas udává všemu směr a řád,
snaž se čas mít stále rád,
život s ním se nauč brát.
Snaž se časem a životem určovat směr,
musíš čas darovat někdy zas ber!
Autor Markulka, 08.01.2010
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí